OTOTO
OTOTO

je scant... zo simpel werkt het...

Zo snel gaat het.  Zo makkelijk gaat het.  Nadat je het principe eens geprobeerd hebt, kan je je niet meer voorstellen dat je je autofiscaliteit ooit in tabellen, simulaties of tijdschriften hebt moeten opzoeken.

nog geen ototo-code aanwezig?

image1

Maak dan zelf de berekening

In de OTOTO-app vind je de makkelijkste berekeningstool die er momenteel bestaat, om zelf aan de slag te gaan.  Alles op één plaats, overzichtelijk op jouw maat.  Je zal versteld staan van het gebruiksgemak.

OTOTO IN DE PRAKTIJK?

Drie voorbeelden om je duidelijk te maken hoe eenvoudig het is.  Nadien kies je zelf: maak je het jezelf, je klant (of je verkoper) makkelijk of niet.  

JOS WIL EEN nieuwe wagen KOPEN

Jos scant

Op de wagen bevindt zich een sticker met een QR-code.  In deze code zit (onzichtbaar) alle technische info van de wagen.  Deze info wordt verwerkt door de app

Jos krijgt de berekening

Afhankelijk van de persoonlijke parameters die Jos heeft ingegeven, krijgt hij in de app de gevraagde data te zien: VAA, inschrijving, jaarlijkse taks, aftrekbaarheid

Jos vergelijkt

Nu kan Jos correct vergelijken wat de werkelijke kosten zijn van wagen A tov wagen B enz...  Er is geen onzekerheid meer en er kunnen beslissingen genomen worden

GEERT WIL nieuwe wagens VERKOPEN

Geert typt

Geert registreert in onze OTOTO-module alle gegevens van de betreffende wagen: alle technische info op het inschrijvingsbewijs. 


Slechts één keer en daarna niet meer.

Geert krijgt een QR-code

Hij plakt deze OTOTO-QR op de wagen, zodat alle potentiële klanten kunnen scannen met de app en hun persoonlijke berekening kunnen zien.

 

Opnieuw en opnieuw...

Geert verkoopt

Zonder risico om foute berekeningen te maken, zonder zelf de wetgeving op de voet te volgen kan Geert zich concentreren op wat hij graag doet:


 auto's VERKOPEN.

bart WIL wagens vergelijken zonder ototo-code

Bart geeft zelf in

Bart kiest in de OTOTO-app voor manuele berekening en geeft de nodige gegevens van de wagen in 

OTOTO berekent

In slechts een paar seconden krijgt Bart een compleet overzicht van de fiscaliteit van de wagen

MEER INFO?

Vul je emailadres in en je krijgt van ons het complete OTOTO-dossier toegestuurd. Hierin staat hoe OTOTO interessant kan zijn voor jou.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Special thanks to

image2